כאבים

דיון מתוך פורום  כאב

02/08/2012 | 08:50 | מאת: אילן

אני מושתל כליה ועקב הסטרואידים קיבלתי avn בשני מיפרקי הירך יש לי כאבים חזקים מאוד האם יש איזה כדור חזק לכאבים שלא עובר דרך הכליות ושלא עושה עצירות כמו כל משככי הכאבים ניסיתי לקחת טרגין שאומרים שהוא לא עושה עצירות והוא גם גרם לי לעצירות האם תוכל להמליץ לי על כדור אחר שיעזור לי לכאבים?

שלום רב, כל הכדורים משככי הכאב עוברים דרך הכליות. אין זה אומר שהם גורמים לנזק לכליות, פרט למספר תרופות שהמטבוליטים שלהם בעלי אופי טוקסי לכליות. אני ממליצה לנסות להשתמש במדבקת פנטה, הגורמת לפחות עצירות, לאחר התייעצות עם הרופא המטפל לגבי התאמה ומינון. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב