כאב נוירופתי

דיון מתוך פורום  כאב

02/08/2012 | 13:41 | מאת: ben

ד"ר לקר שלום רב. לפני כחצי שנה עברתי פגיעה בעצבים הפריפריים בעקבות וירוס. אחרי חודשיים התחלי לחוות סוג של שריפה ברגליים שמתווספים אליהם כאבים נקודתיים ועזים. כל פעם הכאב הוא באזור אחר.רופאת המשפחה שלי רשמה לי סימבלתה אבל חוץ מלעייף אותי ולגרום לי לסחרחורות היא לא ממש הועילה. מה גם שהכאבים נהיים תכופים יותר ויותר בלתי נסבלים. האם כדאי לי לגשת למרפאת כאב? ואיזה סוג של טיפול עשוי להועיל לי?

שלום רב, עייפות וסחרחורת כתופעות לוואי של סימבלטה בדרך כלל חולפות עם הזמן. ישנם כדורים וטיפולים אחרים לכאבים מהסוג שתיארת. כדי לאבחן את הבעיה ולהתאים טיפול אני ממליצה לפנות למרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב