כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  כאב

30/03/2013 | 13:32 | מאת: ג

דוקטור שלום, אני בן 21 ולאחרונה התחלתי לסבול מכאבים בבטן התחתונה, כאבים שלעתים נסבלים ולעתים ממש לא. הכאבים האלה מלווים בכניסות תכופות לשירותים בכל שעות היום(לפחות פעם בשעה). דבר נוסף בו הבחנתי הוא שהצואה הנה מימית ולעתים מלווה בדימום. עדיין לא הספקתי לערוך את כל הבדיקות הנדרשות. אשמח לדעת אם ישנו טיפול שאוכל לעבור על מנת להקל על כאבי הבטן ויאפשר לי לנהל אורך חיים נורמאלי עד שאבצע את כלל הבדיקות הנדרשות. תודה מראש על העזרה

שלום רב, לא ניתן להמליץ על טיפול לפני אבחון. אני ממליצה להיבדק על ידי רופא כירורג ורופא אורולוג. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב