כאב במפרק הירך

דיון מתוך פורום  כאב

01/04/2013 | 00:35 | מאת: באסל

שלום אני בן 14 יש לי כאבים במפרק הירך בא והולך עשיתי בדיקת רנטגן ויצא תקינה ועשיתי גם בדיקת אולטרסאונד ויצא תקינה גם עשיתי מיפוי עצם וגם יצאה תקינה אבל עדיין לא עשיתי בדיקת MRI אבל אני אעשה עד אז אני אשאר ממש מודאג מה זה יכול להיות ובמיוחד שאני רוקד ריקודים סלוניים מזמן (7 שנים ) ו אני אוהב את זה מאוד ואני מה זה מפחד לפרוש מזה אז בבקשה עזרה !!!!!

שלום רב, לפעמים בגיל גדילת העצמות יכולים להיות כאבים, אבל אני ממליצה להיבדק על ידי רופא אורתופד ולבצע פיזיותרפיה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב