ברקסין וזאלדיאר

דיון מתוך פורום  כאב

01/04/2013 | 20:06 | מאת: אלון

שלום, לאחר תקופה של כאבים (3 שבועות) בחלק הימני של הגב התחתון פניתי לאורתופד. לאחר בדיקה פיזית קצרה, ציין שיש לי דלקת מסוימת ורשם לי ברקסין לטיפול וזאלדיאר לכאבים. לא ניתנו תרופות נוספות. בליל הסדר הרגשתי מאוד לא טוב, ולבסוף הקאתי מספר פעמים. כל הלילה היו לי כאבי בטן חזקים מאוד. בחג עצמו פניתי לרופא משפחה שציין שהתפתחה דלקת בקיבה בעקבות התרופה, הוא אמר שברקסין אלים לקיבה ושעליי להפסיק לקחת אותה. חשוב לציין, שבטיפשותי, שתיתי יין בליל הסדר לאחר שלקחתי ברקסין. רופא המשפחה רשם לי מלוקס עבור צרבת וכאבים, ולנטון (Lanton) פעמיים ביום לשבועיים. הכאבים בבטן פחתו באופן ניכר אך עדיין מורגשים. השאלה היא מה לעשות עם כאבי הגב? אני חושש לקחת ברקסין שוב. תודה מראש!!!

שלום רב, אין צורך לקחת שוב ברקסין. הזאלדיאר יכולה להועיל בשיכוך הכאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב