לד"ר ליאוניד ולכל מי שיכול לעזור.

דיון מתוך פורום  כאב

18/04/2013 | 19:24 | מאת: נאור

שלום לכולם, אימא שלי סובלת מקרע בגיד הכתף כבר "כשנה וחצי" לאחר אין ספור נסיונות של טיפולים שונים אין שיפור משמעותי במצבה, וחוץ מהקלה היא לא מרגישה טובה,ואפילו מתקשה לישון בלילה. שאלתי היא מי הם "המומחי כתף" הבכירים ביותר בארץ שנחשבים באמת למומחים שבמומחים בטיפול של בעיה כזאת??? אומרים לאימא שהיא צריכה ללמוד לחיות עם הכאב ואני לא מוכן לשמוע את זה,במיוחד שאני שומע אותה כל כך סובלת בלילה. לכן לא אכפת לי גם עם המחיר יהיה קצת יקר.

שלום רב, אני ממליצה לפנות לבדיקת רופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב