כאבים עיצביים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  כאב

18/04/2013 | 20:54 | מאת: גילי

לד"ר שלום רב, אני סובלת מכאבים נורפותיים בכף רגל ימין מעל לחמש שנים. עברתי מספר ניתוחים בעצב המדיאלי (לצורך הסרת ההידבקויות), ומספר הזרקות, טיפול בגלי רדיו וכן אינספור טי]ולים תרופתיים.. אך ללא כל שיפור.. לפני מספר חודשים החלו כאבים באותו המקום גם ברגל שמאל. נשלחתי לבדיקת EMG- שיצאה תקינה לבדיקה עמוד שדרה מותני- שיצאה תקינה מלבט בלט דיסק בחוליות L5-S1. האם הממצא הזה יכול להסביר את הכאב העצבי? במידה וכן/ לא- מה עוד ניתן לעשות? בתודה מראש

שלום רב, אני ממליצה לפנות שוב לבדיקת רופא אורתופד ולבדיקת רופא כאב, עם תוצאות הבדיקות וסיכומי הטיפולים שעברת, לצורך בירור נוסף, אבחון וקביעת טיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב