כאב עצבי

דיון מתוך פורום  כאב

23/04/2013 | 19:16 | מאת: איילה

שלום, כולי תקווה שתוכלו עזור לי.אני מקרה לא פשוט בת 39 .לאחר ניתוח לפרוסקופי לפני שנתיים של הוצאת חצוצרה ימנית,התחילו לי כאבים ברגל ימין ובגב תחתון ובפרינאום.מרגישה גם נימול,גם בעירה וחום וגם עקצוצים. השנה עברתי 3 ניתוחים של הוצאת מחיצה בנרתיק ונותר שם צלקת.בעת קיום יחסים יש לי כאב בצלקת וזה ישר מקרין לי לאזור הכואב ואני מושבתת כמה ימים בגלל כאב.הרגל קצת נרדמת לי,מרגישה שאני בוערת מבפנים ומבחוץ+כאב בצלקת ותחושת חום.לוקחת ליריקה 150 מ"ג פעמיים ביום מזה שנתיים לאחר אבחון אצל נירולוג שקבע שנפגע עצב בניתוח.הכאב מחמיר בזמן מחזור וביוץ. הייתי במרפאת כאב באיכילוב ואמרו לי שאני מקרה לא פשוט והתייעצו ביניהם והדיעות הי ח מה לעשות.אנא עזרתכם

שלום רב, הטיפול התרופתי אותו את מקבלת אינו במינון המקסימאלי. יש להתיעץ עם הרופא המטפל האם להעלות את המינון או לעבור לטיפול בתרופה אחרת. אני ממליצה לבצע בדיקת C.T/M.R.I עמוד שדרה. עם תוצאות הבדיקה לחזור אל רופא הכאב, יתכן שימליץ על אופציות טיפול פולשניות. בנוסף, אני ממליצה על בדיקה חוזרת אצל רופא הנשים, לשלול סיבות אחרות לכאב ולחוסר ההצלחה בטיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב