600 mg oxycontin ביום

דיון מתוך פורום  כאב

14/05/2013 | 11:31 | מאת: מור

הסיבה היא כאבי בטן ממקור לא ידוע, כל הבדיקות יוצאות תקינות, אך עדיין כאבי תופת ברמה של ריתוק למיטה כל היום. האם זה הגיוני שכמות גדולה כזאת רק משפיעה באופן מוחלט על הכאבים? במידה ומדובר באישה בגיל 50 פלוס, מאיזה כמות/מינון יש סכנה לכשל נשימתי?

שלום רב, לא הבנתי את שאלתך הראשונה. לגבי שאלתך בנוגע לכשל נשימתי, כל התרופות ממשפחה זו יכולות לגרום לכשל נשימתי. קשה לי לענות ספציפית לשאלתך מאחר וחסרים נתונים רפואיים רבים. בכל אופן, נראה לי כי המינון שציינת הוא גבוה. אני ממליצה לפנות לרופא המטפל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב