suprascapular block

דיון מתוך פורום  כאב

18/05/2013 | 11:03 | מאת: עירית

שלום, אודה מאד על אינפורמציה לפרוצדורה הנ"ל, ללא סטרואידים.כמה זמן סטטיסטית יש הקלה בכאב? תופעות לוואי? אופן ביצוע התהליך? האם יש צורך באישפוז, חזרה מהירה לחיי שיגרה? אציין כי אני רופאת שיניים...תודה!

שלום רב, בדרך כלל, אחרי ביצוע בלוק עם סטרואידים, ב- 70-75% מהמטופלים יש הקלה זמנית בכאבים לתקופה של 3-6 חודשים. ללא סטרואידים, יכולה להיות השפעה למספר שעות. תופעות לוואי אפשריות הן כאבים. נדיר מאוד שיש סיבוכים כמו זיהום, פגיעה בעצב או חזה אוויר. בדרך כלל, מבצעים את הבלוק במרפאת כאב, אין צורך באשפוז או אשפוז יום ובדרך כלל, למחרת אפשר לחזור לעבודה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב