כאבים שמשתקים את הגוף...

דיון מתוך פורום  כאב

23/05/2013 | 18:01 | מאת: נתי

שלום וברכה, אני בת 30 בריאה בדרך כלל פראט לפריצות L4L5S1 ומהשבוע התטרפה גם L3 לחגיגה.. בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים חזקים מאוד עם תופעות קשות של עצירת שתן ואי יכולת תזוזה בכל חלק הגוף התחתון..! כאבים חדים מפלחים אותי תוך כדי ניסיון להזיז את הבוהן בכף הרגל כשאני בהתקף שכזה... הראשון היה שבועיים במהלכם הייתי מאושפזת כל התקופה והשני החל בראשון האחרון ואני עדיין בשיאו.. אני הולכת בקושי רב כשכאבים איומים פוגעים בי בגב, בברכיים, ברגליים ואילו בבטן לפעמים.. ישנן תופעות של עצירת שתן, בהתקף הראשון לתקופה שליותר משבוע ועכשיו יומיים וחצי הייתי מחוברת לקטטר ובשתי הפעמים רוקנו ממני 1500-1700CC. אני נואשת מהמצב ומכך שהרופאים אומרים שאין להם מושג ממה זה נובע כי הפריצות אצלי לא כאלו דרמטיות... בבדיקה נוירולוגית נאמר שאין חוסר עצבי והם לא מוצאים את הסיבה... אני נואשת, עומדת לפניי פיטורים ככל הנראה בשל בהמצב ואני תלויהבכל מי שסביבי...! אני ממש מבקשת את עזרתכם והפנייתכם לכתובת הנכונה... הרבה בריאות, נתי!

שלום רב, ההמלצות שלי הן: 1. להיבדק על ידי רופא אורתופד 2. לבצע בדיקת M.R.I עמוד שדרה מתני 3. לבצע מיפוי עצמות 4. לבצע בדיקת אלקטרומיוגרפיה (E.M.G) עם תוצאות בדיקות אלה לפנות לבדיקת רופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב