כאבי פאנטום

דיון מתוך פורום  כאב

22/09/2013 | 11:01 | מאת: שלמה

שלום רב, נפצעתי בשנת 1983 בקרסול ובכף הרגל,עברתי ניתוחים רבים לפני כ 4 שנים עברתי ניתוח נוסף שלא צלח ולפני כשנתיים קטעו את רגלי מתחת לברך. מיום הקטיעה הכאבים הם בלתי נסבלים אני מרגיש שיש לי רגל זרמים חשמלים בכף הרגל(שאיננה)כאילו אני מתחשמל וזה בא בגלים. חום כמו כוויה בכף הרגל קור,דקירות של סכין בין האצבעות. הרגשת לחץ בכף הרגל. בזמן צפייה בטלויזה ומראים הליכה ברגלים יחפות על אבנים בסרט טבע או סרט אקשן אני משתגע מכאבים ולא יכול לצפות! הבן שלי קיבל מכה ברגל ואני משתולל מכאבים. שללו נוירומה באולטרה סאונד עברתי הזרקה תחת שיקוף,השתלת אלקטרודה זמנית ולא הקל. אני מטופל ב 900 מ"ג ליריקה,טארגין מדבקות בוטרנס. החיים הם סביב הכאב,לא מצליח לישון נורמלי או לחזור לחיים נורמליים. אבקש לקבל את ייעוצכם. בתודה מראש שלמה

שלום רב, אחת מהאופציות הטיפוליות (במידה ואין התוויות נגד) היא השתלת משאבה שמזליפה חומר משכך כאבים לתוך הנוזל השדרתי. פעולה זו מתבצעת בדרך כלל במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב