כאבי גפיים

דיון מתוך פורום  כאב

25/09/2013 | 02:17 | מאת: אסית

שלום רב. אחת לכמה חודשים אני סובלת מכאבי גפיים חוזרים ונשנים אף פעם לא בפיזור קבוע באחת או יותר מהגפים: בפעם הראשונה היתה זו הרגל השמאלית, בשניה אלו הזרועות שלי וכעת זרוע ויד ימין. תחושת הכאב אינה ברורה אני לא יודעת לומר אם זה מהעצם או מהשריר. זה משהו באמצע שאני לא יודעת לזהות (כלי דם?) כמו כן האזור שחל בו הכאב נעשה נפוח יותר מהרגיל, הכאב חולף בד"כ לאחר יממה והעניין מדיר שינה מעיני כי חומרת הכאב גדלה עם הזמן. בנוסף אני רוצה לציין שהיום באופן ספציפי לפני שהחל הכאב באיזשהו שלב תקף אותי כאב רגעי בראש בנקודה ספציפית - בצד ימין של הראש קרוב לקדקוד, בפעמים קודמות לא זכור לי שקרה לי מצב כזה. אם להודות על האמת זה כבר חודשיים ששוכב לי פתק בדיקת דם מהרופא שלי אבל אני חוששת לבצע אותם למשמע התוצאות... האינטרנט רווי בדיווחים על אפשרויות כאלו או אחרות ואף אחת מהן לא נשמעת טובה מהאחרת. כיצד מזהים איזהו הכאב? ממה יכולה לנבוע הבעיה?

שלום רב, אני ממליצה לפנות אל רופא המשפחה שיפנה אותך לבירור מקיף. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב