בלפוריה

דיון מתוך פורום  כאב

28/09/2013 | 19:26 | מאת: שוש

מספטמבר 2012 יש לי כאבים בירך שמאל - דיקור - זריקות - טיפולים פיזיוטרפים כולל חשמל ו- US בבי"ח/קו"ח/ פרטי- כדורים(נגד דלקת - נגד כאבים - צילום ו-MRI לא מראים שום בעיה מעבר לבעיות של אשה בת 75 לאחרונה (אחרי חודשים של המתנה) במרםפאת הכאב - זריקה תחת רנגן ב piroformis - רופא הכאב קבע שזה יותר בא מאזור האגן חיכיתי לזריקה והייתי בטוחה שתעזור כיהכאב כל כך ממוקד: הירך היה רדום כמה שעות והכל חזר כאבים מתמידים עייפות ברגל נמלים עד כף הרגל ובלילה הפרעות שינה מדוע רוב המטפלים עוסקים באזור הגב התחתון כולל הזריקה האחרונה ולא ישירות בירך בטענה שזה המקור נכון הכאב פחות אקוטי ממה שהיה במיוחד בלילה - אבל נשאר כל הזמן המום צורב ולמרות פעילות גופנית - הליכה שחיה התעמלות מים לא מרפה...יש עוד משהו שאפשר לעשות ? בברכה שוש

שלום רב, אני ממליצה להיבדק שוב על ידי רופא כאב. יש לבדוק את תוצאות צילומי ה- MRI, האולטרהסאונד ומיפוי העצמות. בנוסף, ממליצה על ביצוע בדיקת אלקטרומיוגרפיה לגפיים התחתונות, ולאחר אבחון מדויק, לבנות תכנית טיפולית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב