כאב חוזר לאחר הורדת תרופות אופיום

דיון מתוך פורום  כאב

02/11/2013 | 19:33 | מאת: מוטי

לאחר כשלושה חודשים של כאב בקע דיסק צווארי. לאחרונה לקחתי מדבקות פנטה 25 ו30 מ"ג MIR , הגעתי למצב שכמעט ללא כאבים ביחד עם הכדורים, הייתי אצל רופא כאב ולצערי הוא לא עשה כלום פשוט אמר לי עכשיו לא כואב אין מה לעשות, זה הגיוני?. אני בדיוק סיימתי תהליך גמילה מהכדורים ומדבקות ולצערי הרב הכאב חזר (אומנם פחות כואב אבל עדיין דיי כואב), 50 טיפות של אופטלגין עוזר לי מעט, הרופא נתנה לי טרמדקס הרגע לקחתי כדור , אינני רוצה להשאר עם כדורים או חז וחלילה לחזור לMIR לשמחתי יש לי תור למרפאת כאב בב"ש ביום שלישי. מה עלי להגיד במרפאה שיעזרו לי שהכאב יפסיק כבר!! תודה על התשובה.

שלום רב, יש לספר לרופא כאב את כל מה שתיארת. יש להביא לבדיקה צילומים ומסמכים רפואיים הרלוונטיים לבעיה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב