כאב בכף הרגל לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  כאב

02/11/2013 | 20:18 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 38, בריאה בדר"כ. לפני כחודשיים נפלתי בבית (כשניסיתי לטפס על מדף שנפל). בזמן הנפילה היה כאב גדול ואז כשבוע צלעתי בגלל הכאב. מאז יש לי כאב כשאני דורכת על הרגל ( בעיקר בבוקר לאחר שנת הלילה) אז אני צולעת בצעדים הראשונים ואח"כ הכאב עובר. לעיתים אחרי יום ארוך יש לי כאב במקום גם ללא דריכה על הרגל ויש תנוחות מסויימות של כף הרגל שמגבירות את הכאב. חיצונית אין סימן מיוחד פרט לנפיחות קלה. המכה והכאב הם בבצד כף הרגל בחלק הפנימי. אם זה היה נקע אז בטח לא הייתי יכולה לדרוך על הרגל ויחד עם זאת למה הכאב לא עובר? האם יש צורך ללכת לרופא או שזה בסדר לחכות שהכאב יחלוף לבד. תודה חמה על ההתיחסות.

שלום רב, אם כאב אינו חולף חודשיים לאחר הפגיעה יש צורך לפנות לבדיקת רופא. אני ממליצה על בדיקת רופא אורתופד, צילום הקרסול הנפגע ויתכן גם מיפוי עצמות. האורתופד ימליץ על תכנית טיפול בהתאם. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב