***

דיון מתוך פורום  כאב

03/11/2013 | 11:28 | מאת: מיכל

בת 72 [אחות מוסמכת] כמה חודשים כאבים חזקים, חוליות צוואר,גב עליון כולל פרקים בכפות ידיים. לפני 4חודשים קיררתי שריר Trapezius [ מזגן] התחילה התקבצות בשיר עם כאבים חזקים. קיבלתי טיפול Tab ARCOXIA,ING Voltaren , פיזיוטרפיה, Celoxib Tab. זריקת Diprospan .לתוך השריר. כבר חודש אחרי הזרקה כאבים ממשיכים בצורת של התקפים בכול גב עליון .מה לעשות לאן לפנות לעזרה .תודה

שלום רב, יש צורך באבחנה. אני ממליצה על: יעוץ רופא ראומטולוג, מיפוי עצמות ו- CT עמוד שדרה צווארי. עם תוצאות כל הבדיקות לפנות לבדיקת רופא כאב במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב