כאבים בראש עם הקרנה לאוזן ועין

דיון מתוך פורום  כאב

17/11/2013 | 23:24 | מאת: alarik

שלום לכולם מאז הראשון ליולי חיי אשתי הפכו לגיהנום. אשתף אתכם בעיקרי הדברים, אשמח לקבל עיצות מועילות. בדרך לעבודה נכנס ברכבה גנב רכב (! התברר בדיעבד..). מאז היא חווה כאבי ראש עזים במחצית הימנית של הראש עם הקרנה לעין ואוזן. עברה צילומים, CT צוואר- אין ממצאים. הרופא כותב בממצאים :כאבים באיזור TMJ מימין - להבנתי כאבים באיזור מפרק הלסת (לא SYNDROME ). היא כואבת ועצבנית - פשוט לא ישנה כמו שצריך וסובלת תמידית. הרופאים לא כל כך יודעים מה לעשות (אחד מהם רשם לה amitriptyline - אחרי שחקרתי באינטרנט לא לקחנו את התרופה...). היא מטופלת גם בפיזוטרפיה ובאלטרנטיבי (שיאצו ודיקור) בלי קשר לכאבי הראש ,בגלל כאבי גב, כתוצאה מפריצת דיסק אבל במקרה של הגב הטיפול האלטרנטיבי ממש עוזר. במקרה של כאבי הראש והאוזניים/ עיניים האלטרנטיבי לא עוזר. היא די מיואשת. להבנתי זה השלב שהולכים לייעוץ פרטי עם החזר מהביטוח (היא במכבי) של מומחה רציני בנושא כאב: אשמח לקבל המלצות על רופאים מומלצים בנושא אשר גם עומדים בקריטריונים של מכבי להחזרים (כמה מחזירים? ) ובכלל עיצות נוספות מה כיוונים אפשריים אחרים. הילדים שלי רוצים את אמא שלהם בחזרה ואני רוצה את בת זוגתי שאני כל כך אוהב.... למי שהתמיד עד כה ויש לו גם משהו לומר- תודה רבה

שלום רב, אני ממליצה להמשיך את הברור ולבצע יעוץ רופא נוירולוג, רופא פה ולסת ורופא כאב. בנוסף, ממליצה לבצע בדיקת MRI מוח. עם תוצאות כל הבדיקות לפנות לבדיקת רופא כאב, שיוכל להתאים טיפול תרופתי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב