כאב ראש בעת שיעול

דיון מתוך פורום  כאב

21/11/2013 | 18:44 | מאת: קרינה

דר' דניאל שלום, בשבועיים האחרונים אני סובלת משיעול טורדני ויבש וחום ומטופלת באנטיביוטיקה. לפני 3 ימים היה לי התקף שיעול אגרסיבי שנמשך מספר שעות רצופות, מאז אותו התקף ועד עכשיו אני סובלת מכאב ראש שנשאר בעיקר בצד ימין ומקרין למפרק הלסת והאוזן. לעיתים הכאב מתפשט ומתחיל להיות דומה לכאב ראש תעוקתי. הכאב מתחזק במיוחד בעת שיעול\היטוש\התכופפות\ישיבה ומעבר לעמידה. משככי כאבים לא מקלים על הכאב. קראתי שחלק מהסתמינים הללו מעידים על לחץ תוך גולגלתי. האם אלי להבדק או שהתסמינים יכולים להיות קשורים למחלה בלבד?

שלום רב, אני ממליצה להיבדק על ידי רופא אף אוזן וגרון על מנת לשלול בעיה בסינוסים ולהיבדק על ידי רופא נוירולוג (עצבים). בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב