נוירלגיה אוסיפיטל או מיגרנה

דיון מתוך פורום  כאב

25/11/2013 | 19:40 | מאת: שלומית

דוקטור.שלום. אובחנתי לפני שנים כסובל מנוירלגיה אוספיטל. זה מתבטא בכאבים תכופים אשר מתחילים בשן בצד שמאל, עובר לאוזן ,ממשיך לעין השמאלית ובהמשך שורף לי בקרקפת. כך נמשך מספר שעות. אני בולע פעמים ביום ליריקה 300mg. הכאבים ממשיכים ונהיים תכופים יותר. לאחרונה פניתי לרופא כאב אשר נוטה לאבחן את המקרה כ מיגרנה. הרופא המליץ להמשיך עם הליריקה ולקחת זומיג כאשר יש לי התקף. ההתקפים ממשיכים באותה התכיפות ומאד בלתי נסבלים. אשמח לשמוע את דעתך.

שלום רב, על פי התאור שלך, קשה להבדיל בין נוירלגיה אוקסיפיטלית לבין מיגרנה. לכן, עדיף להיבדק על ידי רופא נוירולוג מומחה לכאבי ראש ולאחר מכן על ידי רופא במרפאת כאב. ישנם מקרי נוירלגיה אוקסיפיטלית שמגיבים היטב לטיפול על ידי זריקה קרוב לעצב האוקסיפיטלי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב