קשר אהבה ביני לבין מדריכה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

04/02/2023 | 14:25 | מאת: יצחק

אני גר בקהילה כמטופל ומאוהב במדריכה שלי והיא מאוהבת בי והציעה שתעזוב את העבודה כי לא מקצועי האם חוקית בשבילה ובשבילי ?יכולים להיות בקשר זוגיות אם תעזוב ? האם מקום העבודה שלה יכול לתבוע אותה ? למרות אני שהתחלתי איתה והכל בהסכמה שלי ומחוץ לתחום העבודה ? האם מבחינה חוקית נוכל להתחתן כי אני מוגדר כמתמודד נפש ?

קשר רומנטי כמו שאתה מתאר הוא דבר שאסור בתכלית האיסור עבור מי שמועסק/ת בקהילה, ולא משנה מה התפקיד, ולא משנה אם מערכת היחסים התפתחה לאחר שעות העבודה. אם אכן תרצו שהקשר יתמשך, על בת הזוג לעזוב את מקום העבודה הזה. אינני מומחה לעניין דיני עבודה, כך שלא אוכל להשיב על השאלה לגבי האפשרות שהמעסיק יתבע את המדריכה. לא ידוע לי ש "מתמודד נפש" מוגבל חוקית להתחתן. שאל עו"ד שמתמחה בדיני "זכויות אדם'. כללית, מההבט הפסיכולוגי, קשר כמו שאתה מתאר הוא "פרי אסור", ועם סיכויי הצלחה נמוכים להתמשך לטווח ארוך באופן תקין. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה