קושי עם הזוגיות קשה לי מאוד

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

27/09/2023 | 18:38 | מאת: ליאל

אני כן אוהבת את בן זוגי הוא כן תומך בי ושם בשבילי ואני מתמודדת עם טראומה והוא תמיד איתי לגבי הבעיה הזו אבל יש בעיה שהמשפחה שלו תמיד ריציתי אותם תמיד הלכתי קניתי דברים שהם היו צריכים אם זה מתנות בחג ופרחים והיו שולחים אותי הרבה לקנות להם תרופות ודברים ומחזירים לי פעם אחת לא הבאתי להם תרופות מחקו אותי לא הזמינו אותי יותר גם לא בחגים אני עדיין לא התחתנתי איתו אבל המשפחה שלו על הפנים ואני מפחדת להתחייב בקשר כזה עם כל האהבה אליו גם הוא נשאר לחיות בבית שלו והמשפחה שלו לא רוצה שיעזוב כרגע כי הוא משרת אותם והוא שם כל היום ועם כל האהבה עליו זה בלתי נסבל שהוא כל היום אחריהם עדיף לסיים עם זה? פעם הוא היה הדבר הכי חשוב לי והוא היה מתרכז רק בי והיום הכל הןלך סביב המשפחה שלו אמא שלו מנגנת לו על המצפון והוא נשאר להיות איתה ואומר שהוא כרגע איתה והוא יעזוב בהמשך ואני כלכך סובלת איפה שאני נמצאת ובבית שלי..

מה שאת מתארת נשמע כמתכון של צרות עתידיות. נאמר ע"י חז"לנו, שחכם זה לא מי שפותר בעיות, אלא מי שאינו נכנס לבעיה. וברוח זו הנה עצתי: 1. כמו שבני זוג חותמים על הסכם ממון לפני שנישאים, כך את ובן זוגך צריכים לעשות הסכם על מידת המעורבות של בני המשפחה בחייכם. 2. קחו פרק זמן של שנה לפחות, ותראו האם ההסכמות מתקיימות, ועדיין אתם בני זוג אוהבים, ופניכם לעתיד משותף. 3. המשיכו לנישואין, אם ההסכם מתמשך לשנים הבאות. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

08/10/2023 | 22:51 | מאת: ליאל

מעריכה מאוד דוקטור את תשובתך תודה רבה מקרב לב.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה