נשוי 20שנה לאשה שלא אוהבת סקס בכללל

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

18/05/2024 | 07:28 | מאת: אלי

נשוי 20 שנה עם ילדים,אשתי לא אוהבת בכלל סקס בשנים האחרונות בכלל שזה לא מגע כלום,כול פעם לא בא לה ,מתרחקת,כרגע אני שנתיים בלי סקס איתה,מעניין עם רק אני חווה את זה ,גם לפני זה לא היה כלום,אני עובד והיא עובדת פחות שעות ממני,,משכורות לא משהו מגיעים מגיעים ל12000ביחד,, היא לא מתגלחת,לא רגליים ולא בית שחי,שמה מכנסיים ארוכים ,לא אוהבת ים בריכה,לא הייתה בים לא משתזפת כלום,,אני גם לא חסר לי עשיתי דברים שפגעו בזוגיות לקחתי כסף שנים ממשכורת שלי אבל היא גילתה וזה יצר חוסר אמון או לא יודע ,שואל איזה חיים אלה ?

גילאי ה 40-45 ידועים כמלאי סערות בחיי הנישואין. אתה לא לבד. בגילאים צעירים התשוקה המינית היא היצר שמעורר את הפעילות החברתית של מציאת זוגיות מתמשכת או פעילות מינית חד פעמית, שחוזרת על עצמה עם אחרים. נוכל להמשיל את זה למעיין נובע. שנים של נישואין הם משהו אחר מדחף ייצרי; מדובר ב 'מערכת יחסים', שמכילה הרבה יותר רכיבים. על זה צריך להוסיף את ההשפעה של הפעילות הביולוגית: ההורמונים משתנים, ואצל הנשים בגילאי 40-45, זה משהו יותר מהותי מאשר אצל הגברים. בגיל צעיר הדחף הייצרי מייצר 'יחסים' ובגילאים מאוחרים זו ה 'תקשורת', שמשפיעה על ה 'יחסים'. הציפייה שה 'מעיין' ימשיך לנבוע מעצמו אצל כל צד, הנה משהו שאין לו בסיס. כדאי, לכן: 1. תשוחח עם אישתך על מה שאתה מרגיש 2. תייצר נכונות ששניכם תקראו, בו זמנית, מה שתמצאו מתאים לכם - כאשר תחפשו בגוגל חומר על: א. שחיקה בנישואין ב. איך להחזיר מיניות לנישואין כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה