קושי לראות הבן זוג בוכה

דיון מתוך פורום  זוגיות חברה ותעסוקה

23/09/2024 | 09:07 | מאת: שני

שלום ד"ר , אני ובן זוגי נשואים 7 שנים עם 3 ילדים יש לנו בעיות בתחום המיני ( בגללי , בגלל הגועל שלי מאיבר המין הגברי ) חוץ מזה אנחנו אוהבים וחיים בכיף אני יודעת שהוא מרגיש דחוי ממני . בגלל המיניות לאחרונה הוא אומר לי את זה כל הזמן ופתאום הוא מתחיל לבכות המון אנחנו נכנסים למיטה , כשאני מנסה להרדם אני שומעת אותו בוכה ללא הפסקה אני מחבקת אותו . ואומרת שאני מצטערת ואני אוהבת ורוצה שיהיה לו טוב. אבל אני מרגישה שהוא מדרדר אותי לדכאון חמור משלו ובנוסף , הכי חשוב אני מרגישה שהוא כבר לא מוערך בעיניי הוא נראה חלש לא מוצלח אני פוחדת שאני מתחילה כבר לא לאהוב אותו בגלל זה יש פתרון לזוגיות הזאת אני מרגישה אבודה אשמח מאד לעזרתך, תודה.

הי שני, ההתנהגות מתנהלת, פעמים רבות, לפי סדרת "גרוי - תגובה". קירבה של אבר מין גברי הוא "הגרוי" הראשון של ענייננו, שמייצר אצלך את "תגובת" ההמנעות ממיניות. זה הגרוי שמיּיצר אצל בעלך את תגובת הדיכאון והבכי. את אומרת שחוץ מזה, אתם חיים בכיף; אני אומר: ..."עיניים להם ולא יראו, אזניים להם ולא ישמעו", ובמילים מודרניות: את מתכחשת למציאות. הקושי השני בסיפורך, הוא שלך: קשה לך לראות את בעלך בוכה. העניין ישתנה, כשהקושי הראשון יטופל. מצבכם כעת הוא בזבוז של חיים מהנים. גשו ללא דיחוי לטיפול פסיכו-מיני. עליכם למצוא מטפל/ת עם רקע אקדמי חזק של פסיכולוגיה קלינית; לא "מאמן", לא "גורו" ללא הכשרה מקצועית אמיתית. את צריכה לנסות לבדוק, בסיוע מקצועי, מדוע ההמנעות שלך מתרחשת, ושניכם צריכים לבדוק, בהדרכה מקצועית, כיצד לייצר יחסים בוגרים שמהנים לשניכם. כל שעה שעוברת בלי שהדבר הזה יתחיל, היא שעה אבודה, כי כסף בא והולך, וזמן רק הולך, ולעולם לא בא בחזרה. זה לא יתבצע באמצעות התכתבות אינטרנטית; מפגש פנים אל פנים, או שיחת ווידאו - יהיה הפורמט שעליכם למצוא. עניין אחרון: השוק רווי בכאלו שטוענים שהם יודעים. לא הייתם הולכים לניתוח תוספתן למי ששחט תרנגולת בשוק. אל תטעו בבחירת מי שיסייע לכם: רק מי שיש לו תואר שני או שלישי ממקום אקדמי מכובד; לא משהו בהתכתבות ממדינת בננה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

23/09/2024 | 13:09 | מאת: שני

תודה רבה ד"ר על התשובה המוסברת היטב והמפורטת . אפנה בהקדם לטיפול אני חושבת שגם בן זוגי ישמח שנטפל בעיניין.

מנהלי פורום זוגיות חברה ותעסוקה