ריור יתר אצל ילדה בת 2.5

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

25/07/2022 | 12:23 | מאת: אבי

שלום, הבת שלי בת 2.5 מריירת המון לעיתים קרובות כל החולצה שלה רטובה. כמו כן היא מנוזלת רוב הזמן דבר שגורם לה להערכתי להיות חולה המון (תדירות של 1 לחודש מחלת חום עם שיעול ונזלת מוגברת). כמו כן יש לה קושי בלהגות מילים בצורה נכונה. עשינו לה צילום גרון ואין שקד שלישי, אשמח להתייחסות

שלום, למרות כל הבדיקות כנראה שיש לה הגדלת שקד שלישי וזה מה שמציק לה וגורם לריור, ולנזלת. ניתן לטפל בטיפול טבעי ואשמח לעזור.

מנהל פורום חום אצל תינוקות