בליעת גוף זר לתינוק בן 10 חודש

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

14/11/2023 | 20:09 | מאת: שרה אמא מודאגת

ראיתי את הבייבי שלי משתנק ואז בולע משהוא ונרגע... אני לא יודעת מה בלע, איזה גודל ועוד.. עבר כבריום - היו לו 2 יציאות תקינות ללא גוף זר. אבל יש לו גרפסים מוזרים. לקחתי אותו לצילום ונראה נקי ונושם נקי במסכת. אבל יש לו 39.4 חום. ושולחים אותנו למיון רק בגלל שאני אמרתי שנשנק ממשהו.. האם כדאי לחכות ללכת למיון בבוקר כאשר טובי הרופאים נמצאים או חייב ללכת עכשיו בלילה ?... אהה ושכחתי התינוק שלי בן 10 חודשים.

שלום, בליעת גופים זרים קטנים בתינוקותץ די שכיח ובמרבית המקרים זה יוצא בצואה. אין סיבה לרוץ למיון

מנהל פורום חום אצל תינוקות