תפקודי כבד גבוהים מחלת נשיקה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

10/05/2024 | 00:31 | מאת: מחלת הנשיקה

ביתי בת השנה וחצי החלה להראות תסמינים לראשונה ב10/03 של חום גבוה ממושך חוסר תאבון . בבדיקות שבוצעו ב20/03 התגלה כי היא נדבקה במחלת הנשיקה וערכי הכבד AST- 65 AlT- 67 בנוסף בבדיקות שערכתי היום ב09/05 כחודשיים מהתסמינים נמצא AST 97 ALT 191 אני מאוד מאוד מודאגת אני לא רגועה יש צורך לפנות למיון?!, מה עלי לעשות מאיפה זה נובע האם זה מסוכן ?

שלום, זה אכן יכול להיות לתקופה ממושכת. להרגע במיידי וזה יסתדר עם הזמן. אין מה לחפש במיון

מנהל פורום חום אצל תינוקות