סכרת 1 ורפואה סינית

דיון מתוך פורום  רפואה סינית וסוכרת

10/10/2011 | 17:47 | מאת: אורה

שלום אורי החבר שלי סובל מסכרת 1 כבר 10 שנים וכיום הוא בן 36 המחלה אצלו כבר די מפותחת היות וכבר איבד קצת תחושה ברגליו והוא מזריק אינסולין כל יום. יש מספר בעיות נוספות כגון שיניים רקובות,אין אונות,מצבי רוח ואפילו בריחת צואה בשעת שינה. השאלה שלי היא האם ניתן לטפל בבעיות מסוג אלו ברפואה הסינית. תודה!

אורה שלום רב, מתוך התיאור שלך את מצבו של חברך, נראה, כי הוא סובל מחוסר איזון במערכות שונות בגופו כולל רמת הסוכר בדם. חבריך צעיר ולפניו שנים רבות. על מנת להינות מאיכות חיים מיטבית, עליו ליצור שינוי בחייו. באמצעות טיפול ברפואה סינית, ברוב המקרים ניתן לאזן מערכות שונות בגוף ועל ידי כך ליצור הקלה משמעותית שתימשך לאורך זמן. אני ממליץ לחברך להתחיל בהקדם בתהליך של ריפוי ובכך למנוע את הדרדרות המצב. למידע נוסף: http://www.siniuri.co.il/ אתם מוזמנים ליצור קשר עם המרפאה המשולבת בבי"ח הלל יפה בטל' 04-6304748 בברכה, אורי

מנהל פורום רפואה סינית וסוכרת