בלוטת תריס אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/05/2024 | 09:08 | מאת: ים

סיבת הפניה : - בירור. בלוטת מגן +צוואר : (U.S) להלן ממצאי סריקת 1.6 ס"מ * 1.3 * אונה ימנית : בגודל 3.7. במראה מעט לא אחיד. .הודגמה קשרית ציסטית בגודל כ- 0.3 ס"מ מסוג של TR-1 thi gsu, סונוגרפית להגדלת בלוטת הפרא-טירואיד דו"צ

שלום רב, לא נראה שיש משהו מדאיג. ממליץ המשך מעקב רופא המשפחה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)