אולטרה סאונד כביקורת לאחר כריטה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/05/2024 | 10:37 | מאת: יוסי

שלום פרופ חפץ במעכב לאחר כריטה מלאה של בלוטת המגן, שביצענו באסותא לפני כשנה ,נמצאו קשרי לימפה מוגדלים, בעלי צורה סונוגרפית תגובתית. ובצד השמאלי קשרי לימפה מוגדלים עם הסתיידויות קטנות. מה המשמעות? תודה

שלום רב, הקשרים עם ההסתיידויות מחייבים בירור. מציע להגיע לביצוע US איכותי במרפאתינו עם אופציה לביופסיה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)