קשריות היפואקוגניות סולידיות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

30/05/2024 | 21:05 | מאת: רוית

שלום בא.ס נמצא משמאל קשריות היפואקוגניות סולידיות עם אזורים נוזליים והסתיידויות קטנות . גודל קשריות עד 1.3 ס"מ האם נדרש בירור נוסף או שמדובר בממצא שפיר

שלום רב, קשה לומר. ממליץ לבצע US איכותי ולהחליט על הצורך בביופסיה. ניתן לבצע בבתי חולים ציבוריים או במרפאתינו בארם (03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)