כאבים…………………………………..

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

02/06/2024 | 17:40 | מאת: מאיה

היי, סובלת ממחלת השימוטו(תת פעילות) כבר שנים ותקופה ארוכה לא מצליחה להתאזן, בין יתר פעילות לתת פעילות עם שינוי קבוע של המינון. בחודשים האחרונים סובלת מכאבים חזקים ורגישות בצד השמאלי של הגרון שנמשך גם לחלק השמאלי של הצוואר ולאוזן. כמובן שקבעתי לאולטרסאונד ומחכה לתור, האם הכאב יכול לנבוע בגלל חוסר האיזון או שזה יכול להצביע על דברים אחרים? השאלה אם זה משהו שמצריך זירוז של התור או שזה יכול להיות טבעי. תודה!

שלום רב, לא נשמע שקשור להשימוטו אט לאיזוןהבלוטה. ממליץ להגיע ראשית לבדיקת רופא אאג. ניתן להגיע כל יום למוקד ארם שם מתבצעת בדיקה ע"H רופא אאג מומחה עם זמינות יומית כולל סופ"ש. (03-5117204). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)