פענוח us קשרית עם הסתיידות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/06/2024 | 13:50 | מאת: שרון

רציתי לשאול אתה אומר שלא עושים ניקור מתחת ל1 ס"מ לי יש 0.6 0.8 ואמרת שצריך למה צריכה??

שלום רב, צריך US איכותי כדי להחליט כי יש מקרים קטנים מ 1 סמ אך אם הרושם שהגידול הינו אגרסיבי ופורץ מעבר לבלוטה- יש לבצע ניקור. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)