תוצאות אולטרה סאונד בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

06/07/2024 | 12:13 | מאת: שייקה

בלוטת מגן: האיסטמוס תקיו. אונה ימנית: גודל תקין מרקם אחיד אונה שמאלית: גודל תקין, מרקם מעט לא אחיד הודגמו מספר איזואקוגנית בגודל 1.9 ס"מ, עם התנזלות בתוכה. בלוטת רוק תת לסתיות: בלוטת רוק תת לסתיות מימין ומשמאל בגודל ומבנה תקין. בלוטות הפרוטיס: בלוטות הפרוטיס מימין ומשמאל בגודל ומבנה תקינים אין קשרי לימפה מוגדלים לאורך הצוואר משני הצדדים. אודה על התייחסותך האם נדרש ברור נוסף

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך גוש שגודלו כ 2 סמ בתירואיד כדאי לברר- זא מוןמלץ US איכותי וניקור של הגוש לביופסיה. כנראה שהתשובה תהיה תקינה אבל כנראה שכדאי לבצע . ניתן לבצע ביעילות במרפאתינו בארם (03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)