קשרית שפירה שגדלה מעט

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

08/07/2024 | 14:45 | מאת: ליגור

שלום, קשרית שהיתה 11 מ"מ ונמצאה שפירה בבדיקת fna , גדלה במהלך 5 שנים ל 13 מ"מ ללא שום ממצאים נוספים בבלוטה. האם זה מחייב ניקור נוסף?

שלום רב, לא מחייב. ממליץ מעקב מסודר אצל אנדוקרינולוג כולל מישוש הגוש ובדיקת US של הצוואר לשלול ממצאים אחרים כגון קשרי לימפה פתולוגייפם שעלולים לשנות את ההחלטה. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)