תוצאות בדיקת US בלוטת המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

09/07/2024 | 12:41 | מאת: שני

בחורה בת 39 בלוטת המגן -איסטמוס 0.32 מרקמו אחיד הודגמו מס קשריות היפואקואיות עד 0.51 ס"מ אונה ימינית 1.1 אינה מוגדלת מרקם אחיד בתוכה הודגמה קשרית היפואקןאית מעורבת בגודל 3.69ס"מ עם מיקרו הסתייידות בתוכה לסיכום קשרים כמתואר היכולים להתאים TIRADS4 מומלצת השלמת בדיקהFNA בלוטת לימפה כמתואר מומלץ המשך מעקב ובירור האם תקין אשמח להכוונה :)

שלום רב, קשרית בגודל זה אינה תקינה ומחייבת ביופסיה. במקביל כדאי להגיע למנתח ראש צוואר למישוש הגוש וכן לבצע US איכותי של הצוואר. ממליץ לתאם תור לכל הנ"ל במרפאתינו בארם. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)