תוצאות פט סיטי שבוצע לפני שבוע

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

17/07/2024 | 15:57 | מאת: סיגל

בבדיקת פט סיטי נרשם הפעם הודגמה קליטה מודגשת בשתי אונות של בלוטת התירואיד בולטת מהבדיקה הקודמת האם השינויים על רגע תיראוידיטיס? לקורלציה קלינית ומעבדתית מה זה אומר מאוד בלחץ תודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג אבלך יש להיוועץ עם אנדוקרינולוג. מומלצת ד"ר מירב סרברו במרפאתינו בארם. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

17/07/2024 | 16:49 | מאת: סיגל

לא כדאי לבצע US לפני , שהתמונה תיהיה יותר ברורה ? ועוד דבר הפט הקודם היה לפני שנה זה לא מדאיג שזה מלפני שנה אם זה דלקת

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)