האם מהווה עילה לבדיקה נוספת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

18/07/2024 | 10:23 | מאת: אור

האיסטמוס לא מורחב, מרקם לא אחיד ,הודגמו שני קשרים היפואקוגנים רכמתים עם גבול לבלולארי בגודל עד- 0.8 ס מ. האונה הימנית: מעט מוגדלת, מרקם לא אחיד הודגמו מספר קשרים רכמתים איזואקוגנים הגדולה עם התנזלות עם גבול סדיר בגדול עד- 2.2 ס מ האונה השמאלית: לא מוגדלת, מרקם לא אחיד בלוטות הרוק התת-לסתיות והפרוטיס עם הדגמה תקינה. לא הודגמו בלוטות פרתירואיד מוגבלות דו-צדדי. הדגמה תקינה של הרקמות הרכות. בתחנה 2/4/6 מימין הודגמו מספר בלוטות לימפה מעט מוגדלות תגובתיות בגודל עד כ- 1.9*0.6ס מ בצורה אובלית עם קורטקס היפואקוגני מעובה מרקם שומני שמור ווסקולרזיציה מרכזית,אין לראות בלוטות חשודות.

שלום רב, לא נשמע מדאיג. ממליץ יעוץ אנדוקרינולוג כולל בדיקה ומישוש הגושים (ניתן להגיע למרפאתינו לד"ר מירב סרברו- מצויינת ובזמינות גבוהה). קשה לומר ללא בדיקה. מציע להגיע לבדיקת רופא אאג (ניתן להיבדת מידי יום ע"H רופא אאג מומחה במוקד שלנו בארם 03-5117204) בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)