שאלה בבקשה ברשותך

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/07/2024 | 13:46 | מאת: לינוי

כשיוצא ממצא באולטרסאונד שגרתי "מבנה היפואקואי 8.2*1.2 ס"מ ללא וסקורליזציה" זה לעיתים שפיר ופחות ממאיר?

שלום רב, היער ווסקולריזציה מרגיע אך הגוש גדול ומחייב בירור. ממליץ להגיע לבדיקת רופא ובהמשך לניקור של הגוש לביופסיה תחת הכוונת US. מומלץ לבצע במרפאתינו בארם. קשה לומר ללא בדיקה. מציע להגיע לבדיקת רופא אאג (ניתן להיבדת מידי יום ע"H רופא אאג מומחה במוקד שלנו בארם 03-5117204) בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

31/07/2024 | 21:31 | מאת: לינוי

זה לא בבלוטת התריס..... זה אדרנל

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)