תוצאות US מתרידות מאוד

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

20/07/2024 | 14:48 | מאת: מיכאל

שלום דר' היקר, בלוטת התריס לא מוגדלת. ללא היפרמיה על פי דופלר. באונה הימנית הודגמו שתי קשריות היפואקואיות עד 2 מ"מ.ממצאים חדשים, יכולים להתאים ל4 TIRADS. באונה השמאלית הודגמה קשרית היפואוקגני עם גבול חד ונראה מעט לובולרי, במימדים 6*8 מ"מ, בתוכו מספר הסתיידויות קטנות, ווסקולרי בהיקף . הקשר בהשוואה לבדיקה קודמת מעט גדל, הופיעו הסתיידויות. הממצא יכול להתאים ל5 TIRADS. מה עושים מפה? כולי בההלה?

שלום רב, אין לחץ אבל מומלץ בירור. ממליץ להגיע לביצוע US במרפאתינו בארם (03-7645464) ושם להחליט אם יש צורך בדיקור של הגוש לביופסיה (נראה שכן). גם אם מדובר בגידול- ההבראה ממנו קרוב ל 100% ולכן לא נורא. מוזמנת למרפאתי לאחר תשובת ניקור במידה ואינו תקין. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

31/07/2024 | 20:45 | מאת: מיכאל

תודה רבה רבה על ההרגעה והתגובה, אצור קשר.

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)