סידן ו pth אודה לתשובה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

24/07/2024 | 18:20 | מאת: יריב

שלום רב הנני בן 52 סובל מסידן שנע 11.4 10.6 10.4 10.3 9.8 הכי גבוה 11.6 ו pth גם 55 42 48 וגם היה בנורמה כמו כן יש אוסטאופורוזיס האם חובה לנתח והאם הניתוח בצורה חדשנית ללא תפרים בבדיקה מיבי לא ראו כלום וגם לא ברנטגן אולטרסואנד תקין וגם בדיקות דם הכל תקינות מלבד הסידן וה pth

שלום רב, אין ספק שמגיע ניתוח ברמות אלו של סידן בנוכחות אוסטאופורוזיס. לפני כן יש לנסות למקם את האדנומה ע"י בדיקת US איכותית יותר במרפאתינו בארם וכן ע"H ביצוע 4DCT (CT ארבע מימדי) עדיף באיכילוב או בהלל יפה). עם התשובות ממליץ לתאם ביקור במרפאת רופא אאג מנתח ראש צוואר. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)