איזה תחום אני צריכה לפנות

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

26/07/2024 | 17:22 | מאת: רות

יש לי נפיחות מאחורי האוזן נשלחתי ע"י אאג לאולטראסאונד ואלו הממצאים באיזורהמכוון מאחורי האוזן הודגם ממצא תת עורי היפואקואי באורך 2.6 ס"מ רוחב 0.6 ס"מ עומק 1.0 ס"מ הממצא שהודגם בעל מרקם היפוקאי יחסית אחיד גבולות סדירים וללא זרימת דם בתוכו ובסביבתו יכל להתאים לממצא שומני להמשך מעקב מה עושים במקרה כזה ומעקב של איזה רופא נדרש

שלום רב, לא נשמע מדאיג. יש לפנות לרופא אאג בקופ"ח. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)