תוצאות בדיקת us בלוטת המגן וצוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/07/2024 | 19:14 | מאת: רחלי

שלום רב, אני בחורה בת 30, ביצעתי בדיקת us של בלוטת מגן+צוואר כאשר התשובה היא אונה ימנית: מרקם אחיד עם זרימת דם מעט מוגברת. אונה שמאלית: מרקם בלתי אחיד עם זרימת דם מוגברת והודגמה קשרית בקוטר 0.5 ס"מ (זרימת דם תקינה TR-2). בדיקת דם tsh 2.94 אני מאוד לחוצה, מה המשמעות של הקשרית? מה המשמעות של זרימת הדם המוגברת? האם יש חשש? הרופאה המליצה לי לעשות מיפוי.

שלום רב, לא נשמע מדאיג כלל. למעקב US חוזר ע"י רופא מטפל. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)