אולטראסאונד בלוטות המגן

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

07/08/2024 | 20:13 | מאת: אני

היי, לבעלי יש נפיחות בעורף בצד שמאל עשה אולטראסאונד וזה התוצאה: אונה ימנית : ממדים: *2*1.8 5.2 ס"מ מרקם אחיד. אונה שמאלית : ממדים: *1.8 *1.7 4.8 ס"מ מרקם אחיד. איסטמוס בגודל 0.4 ס"מ . בלוטות רוק סובמנדיבולרי:תקין. בלוטות רוק פרוטיס:תקין. אין אדנופטיה צווארית: באזור הנמוש בעורך משמאל הודגם מבנה היפואקואי תת עורי אליפסי ללא זרימה בהפעלת דופלר בממדים *1.6 0.9 ס"מ עם דופן מעובה טיבו אינו ברור להמשך בירור. בלחץ ממש מה זה אומר?

שלום רב, קשה לומר ללא בדיקה. ממליץ להגיע למוקד אאג שלנו בארם לבדיקה מהירה ע"י רופא מומחה (פתוח מידי יום כולל סופ"ש- 03-5117204). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)