אולטרסאונד בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/08/2024 | 20:27 | מאת: בר

הודגמו מס קשריות היפואקוגניות ווסקולריות בהיקף 0.9 ס״מ. באונה השמאלית הודגמו מס קולו אחד צ׳יסט בגודל עד כ 0.5 השאר תקין . האם עליי לדאוג? האם נדרש מעקב בלבד או כדאי לעשות מיפוי כבר בשלב זה? בת 34 תודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג. רצוי לבצע US איכותי במכון בבי"ח ציבורי כגון איכילובאו תה"ש או במרפאתינו בארם. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)