קשרית בלוטת המגן tr2/tr3

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

19/08/2024 | 18:27 | מאת: דבורה

תודה רבה על המענה, בהמשך לשאלה, הייתי שמחה אם תוכל לענות לי האם יש מקום לדאגה? האם יש סיכוי גדול חלילה לממאיר? וא"כ האם חלילה סוג סרטן מודולרי הגיוני במקרה הזה? אני מצרפת את הפיענוח של האולטרסאונד: הודגמה קשרית איזואקוגנית עם הסתיידןת בהיקף היפו וסקולרית בגודל 1.0 ס"מ - יכולה להתאים ל - tirads - 4 המליצו לבצע ניקור ביצעתי לאחמ"כ אולטרסאונד אצל רדיולוג פרטי - והתוצאה: קשרית רקמתית איזואקואית, אובלית הומוגנית עם טבעת מסןיידת גס היקפית בגודל 0.9*0.5 ס"מ - tr-3 תודה רבה

שלום רב, לא נשמע מדולרי כלל. אבל ממליץ לבצע ניקור של הקשר לדגימה. ניתן במהירות ויעילות במרפאתינו ביחידת ה US שלנו: 03-7645464. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)