בליטה פנימית מעל עצם הבריח שזזה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

27/08/2024 | 21:43 | מאת: אלירן

היי, יש לי כמו גוש שזז מעל עצם הבריח. עשיתי בדיקת אולטרסאונד ונכתב - תת עורי מוקד לא מוגדר, מרקם בלתי אחיד בגודל 1.5 ס"מ, יתכן מדובר על שינויים דלקתיים. ממליץ על טיפול אנטי דלקתי עם ביקורת אחרי. לא הצלחתי להבין במה מדובר, האם זה בלוטות לימפה? זה משהו שכדאי לטפל או לעזוב? איזה רופא מטפל בזה? חשוב לציין שזה לא כואב. תודה מראש.

שלום רב, קשה לומר על מה מדובר. נראה שיש צורך בבדיקת רופא אאג בהקדם. ניתן לתאם תור למוקד ארם URGENT בו ישנו מומחה א.א.ג. בכל יום כולל שישי-שבת לבדיקה מיידית (בעלות ביקור). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)