תוצאות us רקמות רכות צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

11/09/2024 | 22:57 | מאת: אמא

שלום,הלכתי לבדיקת us עם הבת שלי לאור בלוטת לימפה מוגדלת וזאת התשובה שהתקבלה-משני צדי הצוואר נצפו מספר קשרי לימפה, הגדולים ביותר תת לסתיים: מימין בממדים 31 מ"מ, משמאל - 25 מ"מ, בעלי ליבה שומנית ווסקולריזציה מרכזית מעט מוגברת. מה זה אומר??

שלום רב, נשמע סה"כ לא מדאיג. מומלץ להגיע לבדיקת רופא אאג. ניתן להגיע למוקד רופא אאג מומחה שלנו שפתוח מידי יום כולל סופ"ש (03-5117204). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)