פראתירואיד אדנומה אודה בבקשה למענה

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

25/09/2024 | 23:43 | מאת: ירון

שלום רב בבדיקת מיבי מיום 23.9 נמצאו שני בלוטות עם אדנומה 1.3 ס"מ 1.2 ס"מ ברקע סידן 11 pth 55 ויש אוסטאופורוזיס הניתוח יהיה הניתוח החדיש שאתה רושם עליו שתוך שעה מסתיים ואין בו סכנה קבעו לי תור אצלך בארם לאולטרסאונד ב 17.11 אודה למענה מודה לך

שלום רב, יש צורך בניתוח שיהיה כנראה מעט נרחב יותר מהרגיל. ה US אצלנו חשוד ועשוי למקד את המטרה אבל יהיה צורך להתייחס גם לממצאי המיפוי וקרוב לודאי לסרוק את כל 4 בלוטות הפרתירואיד. בכל מקרה הסיכון הניתוחי עדיין נמוך מאוד. נדבר כשניפגש. בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)