בלוטת תריס לא מוגדלת

דיון מתוך פורום  גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)

04/10/2024 | 22:33 | מאת: נוני

שלום בבדיקה אקראית גילו בלוטת תריס מוגדלת לאחד ביצוע us הודגמה בלוטת תריס לא מוגדלת עם מרקם לא אחיד . בקוטב תחתון של אונה שמאלית הודגמה קשרית היפואקוגנית לא אחעדה בגודל 3.6 ס"מ .אשמח לחוות דעתך

שלום רב, קשרית בגודל זה מחייבת המשך בירור שכולל ניקור של הגוש לביופסיה תחת בכוונת US. לאחר מכן מומלץ להגיע ליעוץ ובדיקה של הגוש במישוש. מומלץ לבצע את הניקור במרפאתינו בארם שם מבוצע ע"י מיטב הרופאים ובדיוק מירבי (03-7645464). בהצלחה. פרופ' אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי בלוטת המגן (תירואיד) ויותרת המגן (פרתירואיד)